اقدام پژوهی کاهش پرخاشگری دانش آموزان

دسته بندي : جزوه » گوناگون
اقدام پژوهی چگونه توانستم میزان پرخاشگری دانش آموزان را در کلاس کاهش دهم؟
اقدام پژوهی حاضر شامل کلیه موارد مورد نیاز و فاکتورهای لازم در چارت مورد قبول آموزش و پرورش میباشد. این اقدام پژوهی کامل و شامل کلیه بخش های مورد نیاز در بخشنامه شیوه نامه معلم پژوهنده میباشد.
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 27

چکیده
پرخاشگریوسیلهای رفتاریاستکهفرد بهوسیلهآنخواستار بهدست آوردنهدفیدیگر استو ابداً قصد حملهبهدیگرانیا اذیتکردنآنها را ندارد. البتهدر اینمیانممکناستلطمهاینیز بهکسیوارد شود. مثلاً کودکیبزهکار کیفخانمیرا می رباید تا بهاینوسیلهمورد تشویقو تأیید گروههمسالانقرار گیرد ممکناستپرخاشگریجنبهانتقامگیرینیز داشتهباشد. یعنیکودکیکهمورد اذیتو آزار قرار گرفتهو نتوانستهخشمخود را ابراز کند، اکنونبا پرخاشگریبهکاهشاضطرابخود می پردازد. در اینجا پرخاشگریوسیلهایاستکهکودکبا توسلبهآنمی خواهد بههدفخود یعنیکاهشاضطرابدستیابد.
آموزش و پرورش جدید صحنه ای از یادگیری های متقابل از همه رسانه ها، افراد و تأثیرات فرهنگی همه جوامع است. خیلی از دانش آموزان از کوچک ترین وقایع جهان و محیط قبل از معلمان و مدیران خود آگاه می شوند و انتظارات خاصی از آن ها دارند. در چنین شرایطی، تغییر و اصلاح رفتار تابع درک عمیق علل رفتار است. به همین دلیل برای برقراری انضباط و اصلاح رفتار باید معلمان و مدیران اصول رفتار شناسی و برقراری انضباط را درک و نگرش های درست و عالمانه ای نسبت به آن داشته باشند تا در کارهای پرورشی خود موفق باشند.
اینجانب محبوبه ظفری در اقدام پژوهی فوق تلاش نموده ام تا از پرخاشگری دانش آموزان کلاسم جلوگیری کرده و راهکار های آن را در اختیار همکاران گرامی قرار دهم.
دسته بندی: جزوه » گوناگون

تعداد مشاهده: 21000 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:49 کیلوبایت

 قیمت: 6,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: