بتن هاي فوق سنگين با مقاومت زياد براي محافظت در برابر اشعه

دسته بندي : فنی و مهندسی » عمران
عنوان مقاله: بتن هاي فوق سنگين با مقاومت زياد براي محافظت در برابر اشعه
قالب فایل: PDF

فهرست مطالب:
چکيده
۱- مقدمه
۲- ويژگي هاي سيليکات سرب سنگين (با علامت DF) توليد ضايعات شرکت هاي شیشه سازی
۳- فرم شناسي ترکيب سيمان و شيشه و خصوصيات کاهش آب
۴- تاثير شيشه روي انرژي جنبشي ملات ماسه سيمان و توسعه بتن هاي مقاوم
۵- پايداري چسبندگي مرز بين سيمان و پرکننده
۶- پايداري چسبندگي سيمان سخت شده و مواد سنگي (سنگدانه)
۷- نتيجه گيري
۸- مراجع


* چکیده:
بتن هاي فوق سنگين با مقاومت زياد و دانسيته 3800-4800 (kg/m3) براي محافظت در برابر تابش مورد استفاده قرار مي گيرند . افزايش دانسيته بتن کاملا به ميزان استفاده از ضايعات شيشه هاي سنگين سيليکات سرب (با علامت تجاري DF) به عنوان مواد پرکنندة و فوق روان کننده (SP) بستگی دارد.
اين مقاله سعي دارد ضمن معرفي بتن هاي فوق سنگين ، ويژگي ها و کاربرد آن را نيز بيان کند.

* مقدمه:
گسترش تکنولوژي همراه با توليد مواد جديد همراه بوده که در سازه هاي خاص به کار گرفته مي شوند. بتن هاي فوق سنگين که در اين مقاله به آن پرداخته شده است نمونه اي از اين مواد هستند.
زباله هاي راديواکتيويته و تابش هاي نوتروني با قابليت نفوذ بالا از خطرناک ترين آلاينده هاي محيط زسيت محسوب مي شوند ، براي غلبه بر اين مشکل بتن هاي فوق سنگين با مقاومت زياد ابتداع شد که براي محافظت در برابر تابش ها و اشعه γ به کار مي روند.
براي کاهش نفوذ اشعه و جريان هاي ناشي از نوترون ها ، از بين موادي که مي تواند براي محافظت در برابر تابش مورد استفاده قرار گيرد ، بتن ماده کار آمدي است زيرا بتن داراي دانسيته زياد و مقدار قابل توجهي از مواد شيميايي آن با هيدروژن ارتباط دارند . (هيدراسيون).
براي افزايش دانسيته بتن بايد از فوق روان کننده ها با خاصيت پراکندگي خوب و همچنين پرکننده هاي معدني با خاصيت پخش شوندگي زياد استفاده شود .(در ادامه اين مقاله اصطلاح "مواد پخش کننده" به معناي مواد پرکننده معدني هستند که وظيفه پخش کردن فوق روان کننده در مخلوط را دارند). استفاده از پخش کننده ها اجازه مي دهد تا نسبت آب به سيمان را تا 0.3-0.28 کاهش دهيم .
معمولاٌ براي پرکننده هاي اين نوع بتن ها، موادي چون سولفات باريم طبيعي ، سنگ آهن ، ليمونيت ، مگنيت ،آهن قراضه و .... استفاده مي شود ؛ بيشترين مقاومت مربوط به باريت با MPa 400 ، ليمونيت و ژمتيت با MPa 300 و همچنين مگنتيت و شمش آهن قراضه با مقاومت فشاري MPa 200 دارند. (تست فشاري بر روي يک نمونه استوانه اي با قطر 150 میلیمتر انجام شده است).
اکسيد هاي باريت (AL2O3 و Fe2O3) کمتر از ۱% ، مگنتيت و باريت آبدار 1-2%، ليمونيت و ژمتيت 9-10% وزن پرکننده ها را تشکيل مي دهند.
دسته بندی: فنی و مهندسی » عمران

تعداد مشاهده: 19305 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 8

حجم فایل:184 کیلوبایت

 قیمت: 3,750 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: