مقاله فناوری اطلاعات فرصتی با ارزش در اختيار صنايع توليدی در جهت ارتقاء بازار و مديريت بازار
دسته بندي :
فنی و مهندسی »
صنایع غذایی
دانلود مقاله فناوری اطلاعات فرصتی با ارزش در اختيار صنايع توليدی در جهت ارتقاء بازار و مديريت بازار
نوع فایل: word
فرمت فایل: doc
قابل ویرایش
تعداد صفحات : 15 صفحه
قسمتی از متن :
چکیده:
در این عصر فرا صنعتی،یک شرکت اگر بخواهد عملکردی بر مبنای همکاری و ارتباطات بازاریابی داشته باشد، باید با مدیریت کیفیت سعی بر تولید بهتر محصولات ، با کیفیت بهتر کند و سپس بر سرویس مشتریان تأکید کند و دراین وضعیت سازمان با مدیریت روابط با مشتری و نرم افزارهای مربوطه و مفاهیمی چون بازاریابی تک به تک و یا مشتریان هدف بصورت مؤثرتر و متقاعد کننده تری در قبال اطلاعات عمل می کند.ودر این میان ابزارهای تکنولوژیک کلیدی راهگشا درجهت ارتقا وضع بازار ها می باشد.در این مقاله با بررسی ارزش هایی که فناوری اطلاعات برای بازارصنایع فراهم می اورد به بررسی تغییراتی که این ابزار در تفکرات بازار ایجاد کرده و اثر گذاری این عامل مهم بر
روابط بازار پرداخته ودر انتها به بررسی یکی از ابزار های مهم در بازاریابی صنایع پرداخته که در کشور به ان کمتر توجه شده است.
کلید واژه ها: بازار ، بازار یابی، فناوری اطلاعات ،وب
مقدمه
امروزه تکنولوژی اطلاعات چیزی فراتر از کامپیوترهاست و به صورت گسترده شامل اطلاعاتی می شود که توسط کسب و کارها ، ایجاد و استفاده میشود. و همچنین شامل طیف وسیعی از تکنولوژیهای مرتبط به هم می باشد که اطلاعات را پردازش میکنند و علاوه بر کامپیوترها شامل تجهیزات مربوط به تشخیص اطلاعات ، تکنولوژیهای ارتباطی ، اتوماسیون شرکت ، صنایع ، سایر سخت افزارها و خدمات میشود.
اینترنت ، جهانی شدن و تکنولوژی دست به دست هم داده و اقتصاد نوین را شکل دادهاند. اقتصاد در دوران گذشته برمبنای منطق «مدیریت صنایع تولیدی» استوار بود ولی اقتصاد نوین بر مبنای منطق «مدیریت اطلاعات و صنایع اطلاعاتی» بنا نهاده شده است. در اقتصاد امروز، شرکتهایی موفق هستند که نظامهای مطلوبتر اطلاعاتی داشته باشند. جای تعجب نیست که میبینیم بسیاری از شرکتها برای کاهش هزینهها، نفوذ بیشتر در بازارها و افزایش بیشتر سهم بازار تبدیل به شرکتهای مجازی و دیجیتالی میشوند.
که در حقیقت غالب بسیاری از همکاریها در نتیجه اینترنت و وب تغییر کرده است که در این میان عملکرد بازار حداکثر تغییرو تحول را داشته و امروزه شرکتها از فناوری اطلاعات جهت ساختن مارکهای تجاری خود، تسهیل در ارتباطات، ردگیری توسعه یافته و در حالت کلی به دست آوردن موقعیت مطلوب در این بازار آشفته است، که از این تکنولوژی استفاده میشود.
رشد و تحولی که در فناوری اطلاعات ایجاد شده است باعث تغییر همه جانبه در تعاملات شرکتها با شرکای تجاری خودشان شده است به نحوی که ارتباطات بالادستی زنجیره تأمین این تکنولوژی، باعث تغییرات و تحولات اساسی هم در ارتباطات بین شرکتها و هم در تأمین کنندگان شده است. آنچه امروزه تحت عنوان فاکس یا پست الکترونیک استفاده میکنیم در حقیقت جزء ناقص استفاده از فناوری اطلاعات میباشد.
در مورد اثربخشی واهمیت استراتژیک فناوری اطلاعات در صنایع، تحقیقات و مطالعات زیادی صورت گرفته است و محققین معتقدند که اثربخشی از فناوری اطلاعات موجبات زیر را فراهم می آورد.
- کاهش هزینه ها
- کیفیت بهتر
- پذیرش سریع تر فناوریهای جدید
- رقابت موفق تر به خصوص در برابر رقبای جهانی
اهمیت استراتژیک مدیریت و کاربرد فناوریهای اطلاعات به خوبی مورد پذیرش واقع شده است اما در مورد چگونگی مدیریت و کنترل تغییر فناوری، شناخت کمتری وجود دارد.
بدون شک انقلاب دیجیتالی و الکترونیکی نیز خالق و آفرینندهی توانمندیهای صنایع در تولید انبوه متناسب با یکایک مشتریان و بازاریابی انبوه دقیقاً متناسب با هر مشتری میباشد. در حقیقت استفاده از فناوری اطلاعات و در نتیجه آن تجارت الکترونیک به دلیل سرعت و کارایی بالا و کاستن از هزینه مبادله که موفقترین شیوه کاهش قیمت تمام شده است ، توانسته عرصه جدیدی را در رقابت بگشاید به طوری که عقب افتادن از این سیر تحول نتیجهای جز منزوی شدن در عرصة رقابت جهانی و یا داشتن سهم اندک در تجارت جهانی نخواهد داشت. از سوی دیگر دانستن شیوههای نوین بازاریابی و استفاده از بازاریابی الکترونیکی میتواند سبب مزیت رقابتی گردد و در بلندمدت نیز که تمامی شرکتها از بازاریابی الکترونیکی و دیجیتال استفاده مینمایند راز بقای شرکتها تلقی می گردد.
-
محتوای فایل دانلودی:
محتوای فایل دانلودی حاوی فایل ورد است.